Nákup na splátky

Poskytovatelem splátek je společnost Home Credit a.s., www.homecredit.cz.

Další informace naleznete ve všeobecných podmínkách spotřebitelského úvěru.

Kolik si mohu půjčit

Kolik si mohu půjčit

Ochrana osobních údajů

Pokud zákazník zvolí úhradu ceny objednaného zboží spotřebitelským úvěrem, zákazník souhlasí s tím, že osobní údaje poskytnuté Taurus Club z.s. za účelem uzavření kupní smlouvy mohou být zpracovávány i společností Home Credit a.s., Moravské nám. č. 249/8, 602 00 Brno pro účely vyplnění formuláře žádosti o úvěr případně dalších souvisejících dokumentů na www. stránkách společnosti Home Credit a.s.

Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, máte právo přístupu k osobním údajům, právo na opravu osobních údajů, jakož i další práva stanovená v § 21 zákona 101/2000 Sb.o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění.

Nákup na splátky iPlatba

iPlatba

Více informací.

  • DOPRAVA ZDARMA
    Objednejte nad 3000 Kč
  • VĚRNOSTNÍSLEVY A VIP KARTA
    Nakupujte pravidelně, registrujte se do e-shopu a získáte výhody a bonusy
  • BEZPEČÍ VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    Vaše osobní údaje, jakou je email nebo telefonní číslo, nikdy nedáváme třetím stranám.
  • BEZPEČNÉ PLATBY
    Neukládáme žádné vaše platební údaje. Všechny platby jsou prováděny na straně poskytovatele vaší karty, takže k nim nemáme přístup.
  • PORADÍME S VÝBĚREM
    Pokud si nejste nějakým produktem jistí a máte dotaz, rádi Vám poradíme na tel.: 608 751 500, máme více jak 9000 druhů zboží.