Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

V souladu s ustanovením § 89 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, vás tímto informujeme, že naše servery využívají pro poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

  • DOPRAVA ZDARMA
    Objednejte nad 3000 Kč
  • VĚRNOSTNÍSLEVY A VIP KARTA
    Nakupujte pravidelně, registrujte se do e-shopu a získáte výhody a bonusy
  • BEZPEČÍ VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    Vaše osobní údaje, jakou je email nebo telefonní číslo, nikdy nedáváme třetím stranám.
  • BEZPEČNÉ PLATBY
    Neukládáme žádné vaše platební údaje. Všechny platby jsou prováděny na straně poskytovatele vaší karty, takže k nim nemáme přístup.
  • PORADÍME S VÝBĚREM
    Pokud si nejste nějakým produktem jistí a máte dotaz, rádi Vám poradíme na tel.: 608 751 500, máme více jak 9000 druhů zboží.